728 x 90''Tenim la mateixa il.lusió i energia que el primer dia'' (20/12/2017)

img

El president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens, ha fet aquest dimecres balanç del primer any de feina des de l'entrada de la nova Junta Directiva. "Seguim amb la mateixa il.lusió i ganes que el primer dia". El president de la FBIB s'ha mostrat molt content per com han anat aquests mesos "de molta feina i aprenentatge". Tot i que "la presa de decisions no és gens fàcil perquè no sempre s'encerta, és una tasca molt gratificant".

El president de la FBIB ha reunit avui als mitjans de comunicació a la Copa de Nadal organitzada per la Federació per desitjar els molts d'anys. 

Talens ha destacat la posada en marxa el pla d'acció "Illes de Bàsquet" amb l'impuls a diferents accions i competicions a cada una de les Illes, millora de l'estructura organitzativa de la FBIB i amb la creació d'un departament propi de Comunicació. Referent a les competicions i accions desenvolupades i dirigides directament cap a l'esport en sí, el president de la FBIB ha destacat les diferents campus que s'han posat en marxa, cursos d'Iniciació, 1er i 2on Nivell a totes les Illes a més d'una campanya de captació, millora i formació d'àrbitres. De fet, el mes de gener es posa en marxa un curs oficial d'arbitratge a totes les Illes i ara mateix "tenim a quasi cent alumnes cursant els cursos d'Iniciació, 1er i 2on nivell".

"Una de les coses més satisfactòries d'aquest primer any ha estat veure com idees que en un primer moment semblava molt difícil d'executar, s'han posat en marxa. Per exemple: els Campus Endesa Talent, la Copa AON, el Programa de Detecció i Tecnificació de les Illes Balears (Transfer Class - PDTIB), el Torneig Illes de Bàsquet", ha explicat Talens. A més a més ha destacat també com a element positiu haver aconseguit "un nivell de patrocini i col.laboració important de diferents entitats". Dels darrers projectes posats en marxa, el president de la FBIB ha citat també el programa Generació Rookie AXA o els diferents campus de promoció +K Bàsquet.

Des del punt de vista organitzatiu "s'ha donat també un bot important amb les primeres passes dirigides a la semi-professionalització de la FBIB". El president, Juanjo Talens, ha explicat que "és l'única manera de poder complir amb el nivell d'exigència que ens hem imposat i que el bàsquet de les Illes demana". "A més a més s'ha iniciat també el procés d'informatització de la gestió i tramitació de fitxes, un canvi tecnològic que es continuarà desenvolupant aquest 2018", afegeix.

Un dels grans objectius per aquest any 2018 és continuar millorant les relacions interilles des de tots els àmbits. "Illes de Bàsquet" és molt més que un eslògan i forma part d'un dels principals reptes d'aquesta Junta Directiva. És una declaració d'intencions.

Ja per acabar, el president de la Federació de Bàsquet ha explicat també que es segueix fent feina i que és "molt optimista" amb la possibilitat de que la selecció absoluta femenina puguir venir a les Illes aquest estiu per preparar el Mundial. A més a més s'està treballant també per poder acollir un torneig de preparació d'alguna de les seleccions FEB de categories inferiors. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook