728 x 90Obert el termini d'inscripció d'un nou curs d'Iniciació a Mallorca (08/12/2017)

img

L'àrea de formació de la FBIB posa en marxa per aquest mes de desembre un curs d'Iniciació que es farà a Inca i Mancor de la Vall. Començarà dissabte dia 16 de desembre i acaba el 4 de gener.

Com dèiem, es farà a Inca (aula del Palau Municipal d’Esports). Tot i això hi haurà quatre dies que les sessions seran al Pavelló Municipal de Mancor de la Vall (a 6 km d’Inca). A la tutoria inicial de dia 16 us indicarem com arribar al pavelló.

Per tant, a hores d’ara, la realització o no del curs depèn únicament de que s’arribi al mínim d’alumnes inscrits (que ha de ser de 16 com a mínim i 25 com a màxim).

HORARI

El curs es desenvoluparà del 16 de desembre al 4 de gener, els dies feiners de 18 a 22 hores i els dissabtes de 9 a 14 hores. Els dies festius es consideraran no lectius. El curs és presencial i tendrà una durada de 41 hores presencials.

INSCRIPCIÓ

El termini d'inscripció comença aquest divendres dia 8 de desembre i acaba dimecres dia 13. 

La matrícula és farà efectiva en el moment que ens envieu a formacio@fbib-basket.com el comprovant del pagament dels 175 euros al número de compte:

BNM-SA NOSTRA: ES37-0487-2019-39-2000005524

Com vos dèiem abans, el termini per fer el pagament acaba el proper dimecres dia 13 de desembre. I dijous dia 14 us informarem si el curs es pot realitzar. Si per falta d’alumnes no es pogués dur a terme, la Federació us tornarà l’import de la matrícula.

Per poder fer la previsió del nombre d’alumnes us agrairíem que ens comunicàssiu el més prest possible si us inscriureu (en el termini abans esmentat). Ho podeu fer enviant un mail a formacio@fbib-basket.com.

Des de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears agraïm la col.laboració al club de bàsquet Ciutat d'Inca, l'Ajuntament d'Inca i a l'Ajuntament de Mancor de la Vall per la seva predisposició i facilitats perquè es pugui fer aquest curs. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook