728 x 90Presentació de la nova vestimenta dels àrbitres de la FBIB (17/11/2017)

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

El col·lectiu arbitral de la FBIB estrenarà aquesta temporada una nova vestimenta. La marca Spalding vestirà als àrbitres de les Illes que, a més a més, tindran el patrocini d'Instituto de Fertilidad i AON.
Aquesta setmana el president de la Federació ha signat els convenis de col.laboració amb les dues entitats. L'sponsor principal és Instituto de Fertilidad que manté la seva relació amb la FBIB després d'haver patrocinat l'any passat la 1ª Divisió Femenina.
El gerent d'Instituto de Fertilidad, Lacis Musa, que ha exercit d'àrbitre de bàsquet durant 25 anys, ha reconegut la seva passió per aquest esport i per això "no he dubtat en tornar a col.laborar amb la Federació de Bàsquet de les Illes Balears". Musa ha defensat la tasca dels àrbitres i ha animat a tots i a totes les joves "a continuar gaudint d'aquest esport des d'una altra vessant".
D'altra banda, AON s'ha sumat també a l'sponsorització de les equipacions dels àrbitres de la FBIB i dóna así continuïtat a la seva aposta i implicació amb la Federació de Bàsquet de les Illes després d'haver posat nom a la competició de pretemporada que s'ha disputat enguany a tot l'arxipèlag les categories Infantil i Mini amb la Copa AON i Supercopa AON.
El director d'AON a la zona de Llevant i Balears, Rafael González  ha mostrat la seva satisfacció pel fet de "continuar col.laborant amb la FBIB en la promoció i foment del bàsquet" i no només amb els jugadors i jugadores sinó també amb l'estament arbitral". El director d'AON a la zona de Llevant i Balears ha explicat que "és important posar en valor la figura del col.lectiu arbitral i aquesta aposta per l'sponsorització és una manera més de reconèixer la seva feina"
El president de la FBIB, Juanjo Talens, ha destacat que "la nova equipació pels àrbitres és una iniciativa més dins del pla d'acció dirigit al col.lectiu i que ja ha deixat altres accions en forma d'actes de captació i diferents tallers de formació que ja s'han fet a Mallorca i Menorca i pròximament arribarà a les Pitiüses".

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook