728 x 90AON dóna el seu suport als àrbitres de la FBIB (16/11/2017)

img

El col.lectiu arbitral de les Illes ja té un nou col.laborador. AON se suma a l'sponsorització de les equipacions dels àrbitres de la FBIB i dóna así continuïtat a la seva aposta i implicació amb la Federació de Bàsquet de les Illes després d'haver posat nom a la competició de pretemporada que s'ha disputat enguany a tot l'arxipèlag les categories Infantil i Mini amb la Copa AON i Supercopa AON.

El director d'AON a la zona de Llevant i Balears, Rafael González i president de la FBIB, Juanjo Talens, han signat l'acord entre ambdues entitats i que consisteix en la presència d'AON a la part frontal de la roba dels àrbitres.

González ha mostrat la seva satisfacció pel fet de "continuar col.laborant amb la FBIB en la promoció i foment del bàsquet" i no només amb els jugadors i jugadores sinó també amb l'estament arbitral".

El director d'AON a la zona de Llevant i Balears ha explicat que "és important posar en valor la figura del col.lectiu arbitral i aquesta aposta per l'sponsorització és una manera més de reconèixer la seva feina"

Per la seva banda, el president de la FBIB, Juanjo Talens, ha agraït a AON la seva aposta per continuar col.laborant amb el bàsquet de les Illes. Tal com ja va manifestar aquesta mateixa setmana, la cerca d'sponsor pel col.lectiu arbitral és una branca més dins del pla d'acció que s'ha impulsat des de la Federació dirigit als àrbitres de l'arxipèlag

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook