728 x 90Trobada de tècnics a Menorca amb el president del Comitè d'Entrenadors (15/11/2017)

  • img
  • img

El president del Comitè d'Entrenadors de la FBIB, Martí Vives, ha mantingut aquest cap de setmana a Menorca una reunió amb representants de diferents clubs de l'illa per conèixer de primera mà les necessitats i inquietuds del col.lectiu. 

Aprofitant la seva presència a Menorca amb motiu de la primera sessió de feina de la Generació Rookie Axa Cadet, Vives, es va veure amb Jordi Capó (CB Ciutadella), Joan Martínez i Ignasi Jover (Sant Lluís), Rubén Pascual, Álvaro Fuentes, Andrea Pons i Jorge Acero (Alcázar). Fa uns dies es va convocar a tots els clubs a participar a aquesta trobada que, segons Vives, ha permès constatar "la bona i fluïda relació que existeix entre els entrenadors i les entrenadores dels clubs"

El president del Comitè d'Entrenadors de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears va explicar també les diferents accions que s'estan preparant des del Comitè i que s'anunciaran pròximament. "He volgut aprofitar la meva visita a Menorca per poder xerrar amb representants de diferents clubs i fer una radiografia de quina és la seva situació", ha dit Vives.

"Ha estat una jornada sencera compartint bàsquet amb l'objectiu d'enfocar una millora de la comunicació, relacions i feina conjunta els entrenadors de les Illes", ha afegit. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook