728 x 90Full d'inscripció PDTIB (15/10/2017)

img

És un plaer poder comunicar-lis que tornam a engegar les jornades de tecnificació que estan englobades dins el programa que anomenam P.D.T.I.B. on volem treballar aspectes tècnics de manera específica i realitzar un seguiment de les generacions infantils de 2004 i 2005 i la generació minibàsquet del 2006.

La idea és poder realitzar aquest programa, d’octubre a abril durant la temporada 2017/2018. Com l’any passat Mallorca es dividirà en tres comarques on tindran una seu fixa Palma, Nord i Llevant. A Menorca i Eivissa serà comarca única però amb una seu itinerant.

Les sessions estan adreçades a millorar la tècnica i la tàctica individual dels jugadors i jugadores que tenen una predisposició important pel seu progrés en general. Comptarem amb els seleccionadors autonòmics i tècnics de la FBIB per treballar aquestes sessions. Desenvoluparem aspectes tàctics individuals que tenen a veure amb la línea que volem introduïr a les diferents seleccions autonòmiques, així més jugadors/es es beneficien d’aquesta feina extensiva.

Es demanarà un pagament per garantir el compromís i la participació presencial ja que les places son limitades.

Les quotes seran trimestrals o úniques i el preu serà en funció de la comarca.

Les dates d’inici seran publicades a la plana web de la Federació i enviades per correu electrònic als clubs.

Aquí podeu descarregar el full d'inscripció

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook