728 x 90Transfer Class es converteix en el patrocinador oficial del PDTIB (26/10/2017)

img

L'empresa Tranfer Class es converteix des d'avui en el nou patrocinador del Programa de Detecció i Tecnificació de les Illes (PDTIB). El seu director general, Jaume Pizà , ha signat avui l'acord de col.laboració amb el president de la Federació, Juanjo Talens. 

L'objectiu del PDTIB és treballar aspectes tècnics de manera específica i realitzar un seguiment de les generacions infantils de 2004 i 2005 i la generació minibàsquet del 2006. La idea és poder realitzar aquest programa, d'octubre a abril durant la temporada 2017/2018.

El president de la Federació de Bàsquet ha agraït a Pizà la confiança dipositada en aquest Programa de Detecció i Tecnificació de les Illes ja que "és imprescindible la col.laboració i suport de totes aquelles persones vinculades directa o indirectament al bàsquet". A més a més ha explicat que "amb Transfer Class ja hem tingut el plaer de treballar i col.laborar durant diferents activitats durant aquestes darreres setmanes". 

Per la seva banda, Jaume Pizà, director general de Transfer Class ha mostrat la seva satisfacció per poder tancar aquest acord ja que "el bàsquet és el meu esport des de sempre. He estat jugador durant molts d'anys i ara som pare de jugadors". Pizà ha dit que "s'està fent molt bona feina a la FBIB i per això ens hem animat a posar el nostre granet d'arena per seguir millorant entre tots el bàsquet balear". A més a més ha afegit que "tots tenim la responsabilitat damunt aquest esport: dirigents però també pares i mares".

Transfer Class és l'empresa capdavantera en el lloguer de vehicles sense conductor, així com limousines i busos en el segment Premium, oferint models de gamma alta de les més prestigioses marques. L'empresa es va crear a Mallorca l'any 2002 amb la filosofia de proporcionar als nostres clients un servei d'alta qualitat, exclusiu i molt personalitzat, enfocat a satisfer als clients més exigents i acostumats a un alt nivell de servei.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook