728 x 90Comença el PDTIB de Minibàsquet a la comarca de Palma

img

Aquest diumenge dia 22 d'octubre comença a Llucmajor el Programa de Detecció i Tecnificació de les Illes Balears (PDTIB) a la categoria de Minibàsquet (masculí i femení) a la comarca de Palma

L'objectiu és treballar aspectes tècnics de manera específica i realitzar un seguiment de les generacions infantils de 2004 i 2005 i la generació minibàsquet del 2006. La idea és poder realitzar aquest programa, d'octubre a abril durant la temporada 2017/2018.

Les dates del PDTIB Minibàsquet de la comarca de Palma són: 

22 d'octubre, 5 i 26 de novembre, 3 de desembre, 14 de gener, 4 i 11 de febrer, 11 i 18 de març, 8, 15 i 22 d'abril. 

Com l'any passat Mallorca es dividirà en tres comarques on tindran una seu fixa Palma, Nord i Llevant. A Menorca i Eivissa serà comarca única però amb una seu itinerant. Pròximament publicarem les dates d'entrenament a la resta de comarques.

Les sessions estan adreçades a millorar la tècnica i la tàctica individual dels jugadors i jugadores que tenen una predisposició important pel seu progrés en general. Comptarem amb els seleccionadors autonòmics i tècnics de la FBIB per treballar aquestes sessions. Desenvoluparem aspectes tàctics individuals que tenen a veure amb la línea que volem introduïr a les diferents seleccions autonòmiques, així més jugadors/es es beneficien d'aquesta feina extensiva.

Es demanarà un pagament per garantir el compromís i la participació presencial ja que les places son limitades. Les quotes seran trimestrals o úniques i el preu serà en funció de la comarca.

Per formalitzar la inscripció podeu imprimir el document que trobareu al final d'aquesta notícia i dur-ho emplenat per entregar a la primera sessió amb el justificant de pagament o escanejar-ho i enviar els dos documents (formulari i  justificant de pagament) a pdtib@fbib-basket.com

Full d'inscripció PDTIB [692 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook