728 x 90El PDTIB arriba a les Pitiüses

img

El Programa de Detecció i Tenificació de les Illes Balears (PDTIB) arriba aquesta temporada a les Pitiüses. Una iniciativa que l'any passat ja es va posar en marxa a Mallorca i Menorca amb la participació de més de 450 nins i nines de la categoria mini i infantil

L'entrenador eivissenca, Vero Ávila és des d'avui la Cap de comarca del PDTIB a les Pitiüses. El Director Esportiu de la FBIB, Juana Serra ha mostrat avui la seva satisfacció per aquesta nova incorporació que suposarà engegar aquest programa a tot l'arxipèlag. Tal com vàrem fer l'any passat són sessions d'entrenaments (diumenge horabaixa) on es treballaran aspectes tècnics de manera específica i realitzar un seguiment de les generacions infantils de 2004 i 2005 i la generació minibàsquet del 2006.


La idea és poder realitzar aquest programa, d'octubre a abril durant la temporada 2017/2018. Com l'any passat Mallorca es dividirà en tres comarques, on tindran una seu fixa Palma, Nord i Llevant. A Menorca i Eivissa serà comarca única però amb una seu itinerant.


Les sessions estan adreçades a millorar la tècnica i la tàctica individual dels jugadors i jugadores que tenen una predisposició important pel seu progrés en general. Comptarem amb els seleccionadors i seleccionadores balears i tècnics de la FBIB per treballar aquestes sessions. Desenvoluparem aspectes tàctics individuals que tenen a veure amb la línea que volem introduïr a les diferents seleccions autonòmiques i així més jugadors/es es podran beneficiar-se d'aquesta feina extensiva.

Es demanarà un pagament per garantir el compromís i la participació presencial ja que les places són limitades. Les quotes seran trimestrals o úniques i el preu serà en funció de la comarca.

Les dates d'inici seran publicades a la plana web de la Federació i enviades per correu electrònic als clubs. Aquest diumenge dia 22 d'octubre comencen les primeres sessions de la categoria mini masculí i femení de la comarca de Palma que es farà a Llucmajor

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook