728 x 90Elecció del president del Comitè de jutges i àrbitres de la FBIB (22/09/2017)

img

El proper dimarts dia 3 d'octubre tindrà lloc la votació per elegir al nou responsable del Comitè de jutges i àrbitres de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

Tal com recullen els estatuts de la FBIB, el president del CBAB serà elegit pel propi estament d'entre els tres noms proposats pel president de la Federació. Per aquest motiu s'ha convocat a tots els jutges i àrbitres a participar al procés d'elecció que tindrà lloc el dimarts dia 3 d'octubre entre les 19:00 i les 21:00 hores a la seu de Palma i a les dues delegaciones territorials, la d'Eivissa i Formentera i la de Menorca.

Les tres persones proposades pel màxim representant de la FBIB són:

- Eric Sandías

- Manuel Hermida

- Esteve Portell

Conformen el Cens Electoral per participar en l'elecció del President del Comitè de Jutges i Àrbitres aquelles persones majors de 16 anys que tinguin llicència en vigor al moment de la convocatòria del procés d'elecció de President del Comité i l'hagin tingut durant la temporada esportiva anterior sempre que hagin participat a competicions o activitats pròpies d'aquesta Federació i de caràcter oficial. (RD 1835/1991, de 20 de desembre)

El cens electoral està a disposició de les persones interessades des del proper 26 de setembre fins el dia de la votació.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook