728 x 90Reunió de la FBIB amb la Universitat (04/09/2017)

img

El president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens, s'ha reunit avui amb el rector de la UIB, Llorenç Huguet i membres de l'equip directiu de la Universitat de les Illes. Ha estat una primera presa de contacte on s'ha xerrat de la relació entre ambdues institucions i s'han posat diferents qüestions damunt la taula com per exemple estudiar de quina manera es pot impulsar el bàsquet a nivell universitari i, especialment, el femení. 

Per part de la Federació de Bàsquet de les Illes ha acudit també a la reunió, Toni Ramis, membre de l'equip de feina de la FBIB de la categoria Sub-23 que, juntament amb el president de la FBIB, ha defensat la necessitat d'establir sinèrgies entre la Federació i la Universitat amb l'objectiu de millorar i incrementar la presència del bàsquet a la UIB fent feina encaminada, sobretot, cap el bàsquet femení. També s'ha xerrat d'establir línies de feina amb el bàsquet masculí.

Els representants d'ambdues institucions s'han compromès a seguir treballant en aquesta direcció i aconseguir tancar un projecte de col.laboració consistent i a llarg termini. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook