728 x 90Prínceps d'Espanya acollirà aquest dissabte l'stage arbitral de la FBIB (04/09/2017)

img

La Federació Balear de Bàsquet de les Illes celebrarà aquest dissabte dia 9 de setembre l'stage arbitral d'aquesta temporada 2017/2018. Partiparan els i les àrbitres i oficials de taula de cada una de les Illes. És una jornada de treball durant tot el dia on s'aprofitarà per realitzar les proves físiques, els examens i xerrades sobre diferents qüestions com els canvis del reglament aprovats per la FIBA aquest estiu o la normativa de la competició 3x3 entre d'altres temes. L'àrbitra de la Federació Catalana, Eva Areste (LEB), serà una de les ponents a les xerrades.

Totes les persones assistents hauran d'estar a l'entrada de les intal.lacions del Poliesportiu Prínceps d'Espanya a les 8:30.

Al i a les assistents de Menorca i Pitiüses se'ls recollirà just davant de l'oficina de VANITY que trobareu a la terminal d'arribades sortint per la porta B de les cintes d'equipatge. Una vegada allà, una persona els acompanyarà al bus que els traslladarà a les instal·lacions de Prínceps d'Espanya. La sortida des de Prínceps d'Espanya cap a l'aeroport està prevista a les 19:30. 


 

El
material que s'ha de dur és: roba d'esport i utensilis per dutxar-se (àrbitres), quadern i bolígraf (àrbitres i oficials de taula). 


El dinar es durà a terme al "Cafè Restaurant Gran Via" just davora del Poliesportiu. 

Les proves físiques (2.000 metres) es faran a la pista d'atletisme. 

- Temps 1er grup (fins 30 anys): 10'00" (homes) / 12'30" (dones)

- Temps 2on grup (de 31 a 40 anys): 12'00"

- Temps 3er grup (de 41 cap endavant): 13'30" 

L'examen contindrà 25 preguntes i el temps per fer-ho serà de 40 minuts

 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook