728 x 90La FBIB estrena imatge corporativa (20/08/2017)

img

Arrenca una nova temporada i la Federació de Bàsquet de les Illes Balears renova la seva imatge corporativa. Una vegada es va aprovar per unanimitat aquest canvi a la darrera Assemblea General Ordinària, des d'avui es farà efectiva la implantació progressiva de la nova imatge corporativa de la FBIB a tots els seus canals de comunicació. És una feina feta per l'estudi gràfic oficial de la federació: Labarra Estudio.

Amb el temps canvien les modes, els estils, les tendències i la forma de comunicar visualment. Un logotip és la manera més bàsica de representar una companyia, empresa o entitat, i decidim com volem que se'ns percebi a través del disseny del mateix. La Federació de Bàsquet dels Illes Balears viu temps de renovació i d'actualització en tots els aspectes, i això, ha de veure's reflectit també a través del seu logotip.

Des de la FBIB hem deixat que siguin ells, els disenyadors els que ens expliquin les motivacions i aspectes a tenir presents en aquesta nova imatge: "volem representar l'entitat amb transparència, i els temps de canvi han d'estar reflectits en la manera en què la FBIB es representa i es presenta". Des de Labarra Estudio, tant en Sebastià Adrover com Roberto Dethorey coincideixen en que "el nou logotip aposta per un estil modern, adequat als temps, amb formes molt senzilles, ja que a l'hora de comunicar, el més senzill és el que queda amb més facilitat en el record de les persones".

"En el símbol es representa de forma esquemàtica l'escut de les Illes Balears amb les cantonades arrodonides integrant una pilota de bàsquet a manera de canastra", expliquen. A més a més, "la part del logotip que compon les sigles FBIB estan creades amb una tipografia també amb les cantonades arrodonides, generant un llenguatge visual de molt fàcil record i de composició sempre en una línia".

En definitiva, "la nova imatge de la FBIB aposta per una comunicació directa, senzilla i moderna".

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook