728 x 90



Gaby Ocete i Nogaye Lo visiten el Campus Endesa Talent (10/08/2017)

img

Les minis del Campus Endesa Talent han rebut aquest dimecres la visita de dues jugadores professionals i que han crescut a les Illes. Gaby Ocete i Nogaye Lo han compartit amb les nines les seves experiències al món del bàsquet i han contestat també a les preguntes i qüestions que han fet les minis.

Ambdues han explicat a les nines que el més important "és la constància i fer feina cada dia". Tant Gaby Ocete com Nogaye Lo han coincidit en que si tornassin a començar no canviarien d'esport i seguirien fent el mateix camí que han fet fins ara. Per part de les nines se'ls ha demanat per qui ha estat el seu millor entrenador i totes dues han dit que el seleccionador balear cadet i director esportiu del CTEIB: José Luis Alberola.

També han explicat que el seu desig és acabar la seva vida esportiva a Mallorca i sobretot han convidat a les minis a gaudir al màxim cada una de les experiències i entrenaments.

Durant aquesta setmana les minis han treballat en sessió de dematí i horabaixa. Primer fent entrenaments de tècnica i táctica individual tancant la primera sessió amb competicions de tir. Després de dinar, l'horabaixa s'ha estat treballant el tir i s'han jugat diferents competicions de 3x3, habilitats i passades.  

 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook