728 x 90Martí Seguí, representant balear al XX Clínic de Formació d'Àrbitres de la FEB (18/07/2017)

img

El menorquí Martí Seguí participa aquesta setmana a Alcobendas (Madrid) al XX Clínic de Formació per a Àrbitres que organitza la Federació Espanyola de Bàsquet. Durant els propers cinc dies, un total de 24 àrbitres assistiran a diferents xerrades i conferències que contribuiran a la seva formació humana i esportiva.

A l'acte inaugural van assistir: Carlos Peruga, representant arbitral en la Comissió Delegada de la FEB i Pedro Rocío Sánchez, secretari del Comitè Tècnic Arbitral de la Feb.

Carlos Peruga va aprofitar l'ocasió per donar la benvinguda a tots els participants en el curs i agrair l'assistència a tots els participants. Seguidament, Pedro Rocío va valorar la importància de tenir a tècnics molt rellevants que compartiran els seus coneixements amb els assistents durant aquesta setmana. Va animar a tots a aprofitar l'oportunitat i a divertir-se també amb l'experiència.

En aquesta edició es comptarà amb la presència destacada de Carl Jungebrand, Director d'Arbitratge de FIBA; Juan Carlos Mitjana, Coordinador de Programes Arbitrals de FIBA i Alejandro Vaquera, Coordinador Àrea Física del departament arbitral de FIBA. Així mateix també assistiran els àrbitres internacionals Carlos Peruga Embid i Juan Carlos García González. Com en edicions anteriors, la AEBA col·laborarà amb la presència de José Antonio Martín Bertrán.

La resta de conferències seran a càrrec dels Tècnics i col·laboradors del Comitè Tècnic d'Àrbitres de la FEB que es desplaçaran per a l'esdeveniment: Pedro Rocío Sánchez, Xavier Amorós Porrini, Miguel Ángel Pérez Niz, Ángel de Lucas de Lucas, Miguel Ángel Palenzuela Pastrana, Ángel Pérez Bergua, Clara Baquero Pecino i Alberto Sánchez Sixto.

CALENDARI DE PONÈNCIES:


DILLUNS:

-CARLOS PERUGA: La imatge de l'àrbitre.

-JUAN CARLOS MITJANA: La figura de l'àrbitre FIBA.

DIMARTS:

-CARL JUNGEBRAND: Canvis de regles, mancades antideportivas i avanç il·legal.

-ALEJANDRO VAQUERA: La importància de la preparació física.

DIMECRES:

-JOSÉ ANTONIO MARTÍN: Control de partit.

-XAVIER AMORÓS: Anàlisi dels campionats.

-ÁNGEL DE LUCAS: Control del temps.

-MIGUEL ÁNGEL PÉREZ NIZ: Arbitrar el joc sense pilota.

DIJOUS:


-MIGUEL ÁNGEL PALENZUELA: Control dels bloquejos.

-ÁNGEL PÉREZ: Analitzant jugades.

-CLARA BAQUERO: Treball en equip: interaccions durant un partit.

DIVENDRES:

-JUAN CARLOS GARCÍA: Conviure amb l'error.

-PEDRO ROCÍO: Organització arbitral i Club de l'Àrbitre com a eina formativa.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook