728 x 90Ja arriba el 3x3 Trasmediterranea (30/06/2017)

img

Ja no queda res! Aquest diumenge es disputarà la fase final del 3x3 Trasmediterranea al ferri Tenacia.

Aquí vos recordam la informació que heu de tenir present tots els assistents, tant jugadors com acompanyants.

IMPORTANT! Es recomana als acompanyants que duguin una còpia del certificat de resident per evitar cap problema a l'hora d'accedir al vaixell.

Els de Mallorca hauran d'estar a les 7:00 a l'Estació Marítima nº 2 i els de Menorca a la Nova Estació del Port de Maó a les 13:30 hores. 

INFORMACIÓ DEL TRAJECTE

Palma-Maó-Palma dia 2 de juliol al ferri TENACIA de TRASMEDITERRANEA.

Hora de trobada al Port de Palma: 7:00 hores. Estació Marítima nº 2

Sortida del Port de Palma: 8:00 hores

Arribada al Port de Palma: 23:00 hores

TORNEIG "3 - TRAS - 3"

A) TRAVESSIA PALMA-MAÓ-PALMA

Els equips classificats per disputar el "3-TRAS-3" jugaran durant el trajecte d'anada Palma-Maó (09:00 - 13:00) la fase final de cada categoria i sortirà l'equip campió i subcampió de Mallorca. A la tornada (18:00 - 20:00) es realitzaran altres competicions , com per exemple, una competició de tir.

Tots els participants de Mallorca, tant del PDTIB com de les fases prèvies del 3x3 rebran dinar, begudes, fruita i sopar.

B) PORT DE MAÓ

A l'arribada al Port de Maó els equips campions i subcampions de cada categoria de la fase prèvia de Menorca jugaran les finals amb els campions i subcampions de Mallorca. Serà entre les 14:45 i 16:45 per conèixer els equips campions de cada categoria: mini masculí, mini femení, infantil femení i infantil masculí. Els equips de Menorca hauran d'estar a la Nova Estació del port, a les 13:30 hores.

Haurà un premi per l'equip campió i un obsequi per cada integrant de l'equip guanyador. L'entrega de premis tindrà lloc al port de Maó.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook