728 x 90Presentació dels ´Campus Endesa Talent´ (28/06/2017)

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears i Endesa han presentat avui els "Campus Endesa Talent". Són els Campus de Preselecció que es desenvoluparan aquest estiu a les categories Mini, Infantil i Cadet

L'acte, presentat pel periodista Cristóbal Muñoz, ha tingut dos convidats de luxe com són n'Alba Torrens i en Pere Tomàs, dos dels molts de jugadors i jugadores de les Illes que representen a la nostra comunitat al món del bàsquet professional. A més a més, avui també han assistit alguns dels nins i nines cadets que participaran als Campus Endesa Talent. 

Durant la presentació tant n'Alba Torrens com en Pere Tomàs han contestat a les preguntes que els i les cadets han fet referent a la seva trajectòria i les seves experiències a campus similiars de quan ells eren cadets. Tant n'Alba Torrens com en Pere Tomàs han convidat als nins i nines a aprofitar al màxim aquesta experiència i a disfrutar d'aquestes concentracions amb l'únic objectiu de jugar, aprendre i passar-ho bé. 

Per la seva banda, el Director General d'Endesa a Balears, Ernesto Bonnín, ha agraït a n'Alba Torrens i en Pere Tomàs la seva presència i participació a l'acte. "És un luxe poder tenir a dos representants de la vostra categoria a un acte d'aquest tipus ple de joves que tenen la il.lusió d'arribar qualque dia on heu arribat vosaltres", ha dit. 

Bonnín ha assegurat que el patrocini d'aquests Campus "són una mostra més de l'aposta d'Endesa pel bàsquet" i ha animat als nins i nines a que aprofitin l'oportunitat i que treballin perquè són el futur de l'esport a les Illes. 

El president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens, ha agraït "la col.laboració i bona disposició que ha tingut Endesa des de l'inici de les converses" i ha agraït també a Alba Torrens i Pere Tomàs la seva presència a la presentació dels Campus Endesa Talent. El president de la FBIB considera que tant n'Alba Torrens com en Pere Tomàs són dos referents i miralls on els nins i nines de les Illes es miren per continuar fent feina i entrenant cada dia amb ganes d'aprendre i millorar. 

Els Campus Endesa Talent comencen aquesta mateixa setmana i es desenvoluparan al llarg de l'estiu.

Campus Cadet

Del 30 de juny al 3 de juliol a Alcúdia (Mallorca). D'aquesta concentració sortirà una primera convocatòria de 12 jugadors/es que disputaran el Torneig d'Estiu de seleccions autonòmiques els dies 8,9 i 10 de juliol a la localitat de Sabiñánigo (Huesca) juntament amb les seleccions de Catalunya, Aragó i Comunitat Valenciana.

Campus Infantil
Els dos campus es duran a terme del 24 al 29 de juliol. El masculí es farà a Ciutadella (Menorca) i el femení a Capdepera.

Campus Mini

El campus mini masculí tindrà lloc del 25 al 30 de juliol a Alcúdia (Mallorca), mentre que el campus mini femení es farà a Esporles (Mallorca) del 6 a l'11 d'agost

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook