728 x 90Obert el termini per matricular-se en els títols de Nivell I i II d'entrenador/a (23/06/2017)

La Conselleria d'Educació ha obert avui, dilluns 26 de juny, el termini del procés d'admissió i matrícula per poder realitzar els estudis corresponents al títols d'entrenador de Nivell I i Nivell II. En concret són els "Ensenyaments esportius de règim especial de la modalitat esportiva de bàsquet". 

És molt important destacar que enguany serà molt més senzill compaginar aquests estudis amb els entrenaments del vostre equip o amb la feina i/o estudis ja que les hores presencials al bloc comú (tant a Nivell I com a Nivell II) es redueixen de manera considerable. En el primer cas (Nivell I) són 17 hores presencials i al Nivell II, 52.

Totes aquelles persones interessades en fer el Nivell I, si no tenen feta la prova d'accés, és suficient que acreditin que han jugat federades un any. 

Aquí vos deixam més informació sobre els dos cursos.

Nomenclatura oficial: Cicle Inicial de Grau Mitjà

Titulació federativa: Nivell I

Hores presencials del bloc comú: 17

Hores presencials del bloc específic: 70 (Exàmens inclosos)

Preu del bloc específic: 450 euros

Distribució temporal del bloc específic: períodes de vacances de Nadal i Pasqua. Dies no festius (laborals de 18:00 a 22:00 hores i dissabtes de 9:00 a 14:00 hores).


Nomenclatura oficial: Cicle Final de Grau Mitjà


Titulació federativa: Nivell II

Hores presencials del bloc comú: 52

Hores presencials del bloc específic:
120 (Exàmens inclosos)

Pagament del bloc específic: 590 euros. 

Distribució temporal del bloc específic:
períodes de vacances de Nadal i Pasqua. També durant el mes de juny. Dies no festius (laborals de 18:00 a 22:00 hores i dissabtes de 9:00 a 14:00 hores). 

Aquí teniu tota la informació que ha publicat el Govern amb els terminis i passos que heu de seguir per poder fer la inscripció i matrícula.

Qualsevol dubte, podeu enviar un mail a formacio@fbib-basket.com

 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook