728 x 90Complet el curs d'Iniciació de Consell, encara queden places a Manacor (23/06/2017)

El curs d'Iniciació que es farà a Consell del 26 de juny al 8 de juliol ja té totes les places cobertes. Tot i així, i per si hi ha qualque baixa de darrera hora, s'ha obert també una llista d'espera. En qualsevol cas, si hi ha persones interessades en fer el curs, encara queden places disponibles a Manacor

Són cursos FEDERATIUS amb validesa a tot l’estat espanyol i reconeguts per la FEB, la FBIB i la resta de federacions autonòmiques. En cap cas tindrà reconeixement oficial. El títol habilitarà l’entrenador/a per dirigir equips fins a la categoria infantil a les competicions autonòmiques de les Illes Balears.

El preu de cada curs és de 175 euros.

DATES DELS CURSOS

Consell

Del 26 de juny al 8 de juliol.

Horari: dia 18:00 a 22:00 i dissabte de 10:00 a 14:00

Manacor

Del 27 de juny al 10 de juliol.

Horari: dia laborable de 18:00 a 22:00 i dissabtes de 9:30 a 14:00

ACCÉS I PROMOCIÓ

Els requisits mínims per accedir al curs són:

a) Haver complert els setze anys o complir-los durant l'any que es realitza el curs.

b) Estar cursant estudis d’ESO.

c) Haver finalitzat l’ESO o titulacions equivalents o superiors.

CRITERIS D’ADMISSIÓ

En primer lloc tindran plaça els alumnes pertanyents al club on es realitza el curs i que col•labora en l’organització (sempre que es lliurin la documentació necessària abans de la data límit). A continuació es farà l’admissió de la resta d’alumnat per rigorós ordre d’inscripció fins arribar al nombre màxim establert. La inscripció no es considerarà vàlida fins que no es lliuri el resguard del pagament.

El nombre mínim d’alumnes serà de 16 i el màxim dependrà de les instal•lacions on es realitzi el curs però fluctuarà entre els 25 i els 30. En el cas que no s’arribi al mínim d’alumnes matriculats el curs no es realitzarà. I en arribar al màxim permès, la resta d’alumnes quedaran en llista d’espera per al proper curs o per cobrir les eventuals baixes de darrera hora.

IMPORTANT!!

Totes les persones que estiguin interessades en fer un d'aquests cursos, han d'enviar un mail a formacio@fbib-basket.com amb el seu nom, llinatge, data de naixement i club. A més a més s'haurà d'indicar quin dels dos cursos es vol fer. Aquest mail no suposa la inscripció al curs. Cada un dels interessats rebrà un correu electrònic on se'l confirmarà si està admès o no.

Una vegada que s'ha confirmat l'admissió, rebreu un mail amb el full d'inscripció que haureu d'enviar per correu juntament amb el comprovant de pagament que s'haurà de fer al número de compte que s'especificarà. 

ASSISTÈNCIA

L'alumnat haurà d'assistir al 100% del curs excepte a les assignatures de tècnica individual (ofensiva i defensiva), tàctica i metodologia que hauran d'assistir a un mínim del 75%. A la resta d'assignatures, si no s'arriba al 100%, no es tindrà dret a l'examen de primera convocatòria i es podrà anar a la recuperació únicament si l'absència és prou justificada (certificat oficial de treball o d'exàmens oficials, partit de bàsquet oficial, defunció d'algun familiar directe, ...).

La comissió de formació de la FBIB determinarà si s'accepta el justificant. L'alumnat amb fitxa de jugador/a ACB, LEB, LF i LF2 no hauran d'assistir obligatòriament al 100% de les classes, però han de realitzar als exàmens i treballs per poder ser avaluats. Les assignatures que no es superin s'hauran de recuperar a un altre curs.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook