728 x 90Fibwi retransmetrà en directe sis partits dels Campionats de Balears de la temporada 17/18 (22/06/2017)

img

Fibwi i la Federació de Bàsquet de les Illes Balears han signat un acord de patrocini mitjançant el qual, l'operador de telecomunicacions retransmetrà en directe sis partits dels Campionats de Balears de la pròxima temporada i a més a més s'encarregarà del reportatge audiovisual del 3x3 Trasmediterranea.

El president de la Federació, Juanjo Talens, ha explicat que "després de l'èxit de la prova pilot a dos partits dels Campionats de Mallorca de Minibàsquet s'ha decidit apostar per aquesta fòrmula als Campionats de Balears per donar difusió a totes les Illes dels partits decisius dels campionats a Mini, Infantil i Cadet".

Per la seva banda, el director de Fibwi, Francisco Alcalde, ha assegurat que aquest acord "suposa una mostra de compromís per part de la nostra empresa amb l'esport base i té l'objectiu d'apropar encara més el bàsquet a las categories de formació".

El director de Fibwi ha recordat que "ja fa anys es va col.laborar amb el Bàsquet Inca amb WifiBaleares i ara el que es fa es donar continuitat al nostre compromís amb el bàsquet". 

Alcalde ha explicat que Fibwi és una empresa balear que ja ofereix fibra òptica a 8 poblacions de les Illes i el projecte és arribar a 12 localitats més. Entre els diferents productes que s'ofereixen, a més del de fibra òptica està el de televisió, telefonia mòbil, internet, etc. 
 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook