728 x 90Sol.licitud dels bitllets per disputar el 3x3 Trasmediterranea (12/06/2017)

img

Ja podeu fer la sol.licitud dels bitllets dels jugadors i jugadores de Mallorca que participen dia 2 de juliol a la fase final del 3x3 Trasmediterranea i dels seus acompanyants. 

Des d'aquest dilluns i fins dia 20 de juny podeu emplenar el formulari que trobareu al final de la notícia i adjuntar el document d'autorització emplenat, firmat i escanejat

Vos recordam que cada nin o nina participant té dos bitllets per a dos acompanyants a un preu de 5 euros cada un. A partir del tercer acompanyant ho heu de gestionar directament amb Trasmediterranea, a les seves oficines, o a qualsevol agència de viatge.

En cas de que es vulgui comprar un bitllet per a un nin o nina menor d'edat s'ha de tenir present que Trasmediterranea no permet comprar el bitllet d'un menor tot sol. Així que s'haurà d'adquirir amb el d'un adult a cinc euros.


Informació per als participants de Menorca


També heu d'emplenar el formulari amb les dades dels participants i dels seus dos acompanyants. En el cas dels acompanyants dels nins i nines de Menorca, no han de fer cap tipus d'ingrés però sí omplir el formulari amb les seves dades per poder accedir al vaixell i també adjuntar el full d'autorització. 

INFORMACIÓ DEL TRAJECTE

Palma-Maó-Palma dia 2 de juliol al ferri TENACIA de TRASMEDITERRANEA.
Hora de trobada al Port de Palma: 7:00 hores. El punt de trobada es confirmarà el més aviat possible. 
Sortida del Port de Palma: 8:00 hores
Arribada al Port de Palma: 23:00 hores

TORNEIG "3 - TRAS - 3"

A) TRAVESSIA PALMA-MAÓ-PALMA

Els equips classificats per disputar el "3-TRAS-3" jugaran durant el trajecte d'anada Palma-Maó (09:00 - 13:00) la fase final de cada categoria i sortirà l'equip campió i subcampió de Mallorca. A la tornada (18:00 - 20:00) es realitzaran altres competicions , com per exemple, una competició de tir.

Tots els participants de Mallorca, tant del PDTIB com de les fases prèvies del 3x3 rebran dinar, begudes, fruita i sopar. 

B) PORT DE MAÓ

A l'arribada al Port de Maó els equips campions i subcampions de cada categoria de la fase prèvia de Menorca jugaran les finals amb els campions i subcampions de Mallorca. Serà entre les 14:45 i 16:45 per conèixer els equips campions de cada categoria: mini masculí, mini femení, infantil femení i infantil masculí. Els equips de Menorca hauran d'estar a la Nova Estació del port, a les 13:30 hores. 

Haurà un premi per l'equip campió i un obsequi per cada integrant de l'equip guanyador. L'entrega de premis tindrà lloc al port de Maó.

El número de compte per fer l'ingrés dels bitllets dels acompanyants és: ES37 0487 2019 3920 0000 5524 (BMN)Autorització viatge menors i ús d'imatge [209 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook