728 x 90BSA Pizzeria Plaza pasa a octaus i CB Sant Josep finalitza amb dues victòries el Campionat d'Espanya júnior femení

img

Finalitza la primera fase de grups del campionat d'Espanya júnior femení amb la classificació del BSA Pizzeria Plaza per als octaus de finals i amb un CB Sant Josep que finalitza la seva participació al campionat sumant dues victòries a la fase de grups.

Lideratge de grup i classificació per octaus de final

El BSA Pizzeria Plaza ha aconseguit sumar tres victòries en tres partits aconseguint la classificació per als octaus de final.

Avui es jugava amb el Náutico de Tenerife una primera plaça de grup que valia una classificació amb el Náutico de Tenerife i l'equip de Sonia Pons malgrat començar per darrera al marcador ha aconseguit sumar un valiós triomf que permet a l'equip seguir competint al campionat.

L'equip mallorquí disputarà demà els octaus de final contra el Celta de Vigo. 

Bon paper del CB Sant Josep però insuficient per aconseguir la classificació:

Bon torneig el que ha disputat el CB Sant Josep, pero no ha estat suficient per aconseguir la classificació als octaus de final.

L'equip mallorquí ha aconseguit dues victòries en tres partits però la diferència de punts després de perdre contra Stadium Casablanca per 73 a 54 a la jornada d'ahir el va deixar sense opcions. 

A la jornada d'avui el Sant Josep ha finalitzat el Campionat amb una victòria per un resultat de 70 a 51 davant l'Estudiantes de Lugo. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook