728 x 90Presentat el 3x3 Trasmediterranea (06/05/2017)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha organitzat per el proper dia 2 de juliol juntament amb TRASMEDITERRANEA el primer 3x3 que es farà a un ferry mentre fa la seva ruta entre Palma i Maó.

És una competició oberta a tots els nins i nines en edat mini i infantil que es desenvoluparà a Mallorca i Menorca. Els dies 28 de maig (Menorca) i 4 de juny (Mallorca) es jugaran les fases prèvies de cada categoria. Els equips que es classifiquin per a la fase final jugaran els partits decisius a la coberta del vaixell Tenacia de TRASMEDITERRANEA mentre cobreix la ruta Palma - Maó - Palma.

Abans, però, es faran les fases classificatòries a cada illa. A Menorca serà a Ciutadella, Ferreries i Maó. A Mallorca a Pollença, Capdepera i Palma.

Aquest dissabte, el President de la FBIB, Juanjo Talens, el Director Comercial de TRASMEDITERRANEA, Miguel Pardo i Antonio Mercant, responsable de Relacions Institucionals a Balears de la naviera, han presentat la competició a la coberta del Tenacia. Pardo ha destacat que "a l'any del centenari de TRASMEDITERRANEA ens agrada sentir que som joves i obrir noves línies i projectes". A més a més ha afegit que "donar l'oportunitat de fer una cosa diferent a nins i nines de les Illes és una idea que no podíem deixar passar". 

Per la seva banda, el president de la FBIB, Juanjo Talens, ha agrait la col.laboració de TRASMEDITERRANEA a l'any del seu centenari i ha destacat "la novetat que suposa plantejar un torneig d'aquestes característiques amb un format tant diferent". Talens ha afegit que "un dels objectius que ens vàrem marcar a la nostra arribada era promocionar, impulsar i dinamitzar el bàsquet a les Illes. 

La setmana que ve s'obrirà el termini per formalitzar la inscripció. Es farà a través de la pàgina web. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook