728 x 90La FBIB s’uneix amb Coca-Cola per impulsar la nova competició de 3x3

img

El president de la FBIB, Juanjo Talens i el cap de comunicació de Coca-Cola European Partners Iberia en Baleares, Gabriel Mulet, han signat un acord per a que la companyia patrocini la nova competició de la FBIB de 3x3 cadet, júnior i sub25.

A la presentació del 3x3 Coca-Cola FBIB League, Gabriel Mulet, ha afirmat que Coca-Cola "aposta pel compromís local i vol donar suport a una competició important per la comunitat balear" i que per aquest motiu han decidir apostar per patrocinar aquest nou esdeveniment organitzat per la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

Aquesta nova competició s'estrena aquesta temporada i estarà composada per una primera fase de lliga que tindrà lloc els dies 4, 11 i 18 de juny i per una fase final que es durà a terme el 25 de juny.

La competició estarà composada per 3 categories: cadet, júnior i sénior i cada una tindrà la seva propia seu. La cadet es disputarà al pavelló de Sant Josep, la júnior al Pla de na Tesa i la sènior a Inca, mentre que la fase final de totes les categories es disputarà a Calvià.

Els jugadors que participin a la competició s'hauran d'inscriure a través del seu club i han de tenir fitxa federada amb ell per a poder realitzar la inscripció.

Es tracta d'un nou model de competició que aportarà nous estímuls als jugadors i jugadores amb un format novedòs i diferent que permet seguir competint i disfrutant del bàsquet als jugadors una vegada finalitzada la competició tradicional.

Durant els pròxims dies anirem anunciant premis pels guanyadors de la competició i altres novetats. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook