728 x 90Els equips balears júnior ja miren al Campionat d'Espanya

img

La lliga júnior interilles ja ha arribat a la seva fi amb el CB Consell com a campió de la lliga júnior masculina i el Bahía San Agustín a la júnior femenina després de protagonitzar una de les temporades júnior més igualada dels darrers anys i aconseguint el bitllet per al campionat d'Espanya.

A més, a la categoria júnior femení també ha aconseguit la classificació al campionat estatal júnior femení el CB Sant Josep, segon classificat de la fase interilles balear. 

Campionat júnior femeni (Lugo, 7 al 13 de maig)

Campionat amb doble representació balear. CB Bahía San Agustín i CB Sant Josep participaran al campeionat d'Espanya de Lugo i estan encuadrats als següents grups:

GRUP F

1º Extremadura
Stadium Casablanca
Sant Josep
3º Galicia

GRUP G

Naútico Kia Tenerife
Bahía S. Agustín Pizzería Plaza
1º Castilla la Mancha
Avia Zizur Ardoi

Amb el nou format de competició els equips balears hauran de quedar primers de grup per aconseguir la classificació a octaus de final.

Calendari complet del campionat d'Espanya 

Campionat júnior masculí (Bilbao, 30 d'abril al 6 de maig)

Campionat amb un únic representant balear, el CB Consell, que tindrà la seva primera participació a un campionat estatal. S'enfrontarà als següents equips:

  1. EM Piálagos Parbayon (1er de Cantabria)

  2. Enrique Soler (1er de Melilla)

  3. Logrobasket (1er de La Rioja)

Igual que al campionat femení si l'equip mallorquí vol aconseguir la classificació per als octaus de final haurà de finalitzar la primera fase com a primer classifat de grup.

Calendari complet del campionat júnior masculí

 

 

 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook