728 x 90Dia de contrastos a Cadis (12/04/2017)

img

Jornada agredolça a Cadis on els minis han aconseguit l'ascens de Preferent a Especial però les minis no han pogut aconseguir la permanència. 

L'equip femení ha jugat contra Canàries un partit a cara o creu on qui guanyava es quedava al grup Especial. Ha estat un partit molt igualat i intens que hem començat guanyant al primer quart per un ajustat 10-11. Al segon període el rival s'ha posast per davant i ha estat així pràcticament durant tot l'encontre. Els minuts anaven passant i de cada vegada era més complicat. Tot i així les nostres nines han seguit lluitant fins el darrer segon però no ha estat possible (62-56).

Per la seva banda, els minis han aconseguit l'objectiu de pujar al grup Especial. El partit clau era contra Extremadura i els nins ho sabien. Han sortit molt concentrats i des del primer moment hem anat per davant al marcador. Tot i això, el rival no ha deixat de competir i ens ho ha posat molt difícil i no hem agafat una diferència àmplia en cap moment. Ha estat un final molt emocionant però ho hem aconseguit: som d'Especial!!

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook