728 x 90Final de la fase regular de la Lliga Instituto de Fertilidad

Grup 1:

El Bàsquet Muro finalitza la fase regular com a líder invicte de la competició després de guanyar a casa al Ca Na Paulina per un còmode 96 a 49, mentre que les de marratxí finalitzen a la quarta posició. 

Tampoc va fallar el segon classificat, el CTEIB que va véncer al coer de la lliga, el ADC Abogados El Molinar per 99 a 30 al pavelló Príncipes de España.

I a l'altre partit de la jornada també es va acabar amb victòria local, després de que el Palacio de Congresos Ibiza Pulsar s'imposès per un resultat de  58 a 39 al CB Binissalem. 

Així ha quedat la classificació final del grup 1:

 

 1. Bàsquet Muro  10 -0 
 2. CTEIB  8 - 2 
 3. Palacio de Congresos Ibiza Pulsar 6 - 4 
 4. Ca Na Paulina 3 - 7  
 5. CB Binissalem 3 - 7
 6. ADC Abogados Molinar 0 - 10 

 

Grup 2:

El CB Sant Josep es va emportar la victòria al duel directe contra La Salle Diablito Porto Pi per un resultat de 71 a 60 que deixa al equipo Miquel Àngel Canet a la tercera plaça de la classificació.

Per la seva part el CB CIDE també va sumar una victòria davant el segon classificat, el Jovent Global Menorca per un resultat de 60 a 51.

Així ha quedat la classificació del grup 2:

 

 1. Ciutat d'Inca 8 - 0
 2. Jovent Global Menorca 4 - 4
 3. Sant Josep 3 - 5
 4. CB La Salle Diablito Porto Pi 3 - 5
 5. CB CIDE 2 - 6
Després d'aquesta fase regular els equips de primera divisió autonòmica disputaran una fase final igual que els equips de primera nacional. Les dates, horaris  i seus s'anunciaran pròximament a la web.  
 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook