728 x 90Jornada sense sorpreses a la lliga Instituto de Fertilidad

Grup 1:
Al duel entre el primer i tercer classificat, el Bàsquet Muro va sumar un nou triomf a la pista del Palacio de Congresos Ibiza Pulsar per un resultat de 53 a 92 i es manté com a líder invicte de la competició sense conèixer la derrota. 
 
Tampoc va fallar el segon classificat, el CTEIB, que va sumar una victòria davant el Bàsquet Pla Ca Na Paulina per 64 a 51 que deixa al equip de Príncipes de España a dues victòries del tercer classificat mentre que l'equip de Marratxí s'iguala amb el cinquè classificat. 
 
A l'altra partit de la jornada el CB Binissalem va aconseguir la victòria a la pista de ADC Abogados El Molinar per un resultat de 36 a 59 que deixa al conjunt binissalemer igualat amb el Bàsquet Pla Ca Na Paulina amb 3 victòries i 5 derrotes. 
 
Classificació:
 

 1. Bàsquet Muro 8 - 0
 2. CTEIB 6 - 2 
 3. Palacio de Congresos Ibiza Pulsar 4 - 4 
 4. Ca Na Paulina Bàsquet Pla 3 - 5
 5. Cb Binissalem 3 - 5
 6. ADC Abogados El molinar 0 - 8
 
 
Grup 2:
 
Emocionant partit entre el CB Cide i el CB Sant Josep que va finalitzar amb victòria del equip de Miquel Àngel Canet per un ajustat 54 a 56 que deixa al seu equip a la tercera plaça del grup. 
 
Per la seva part el Ciutat d'Inca segueix la seva dinàmica guanyadora després de véncer al CB La Salle Diablito Porto Pi per un resultat de 70 a 51.
 
Classificació:
 
 1. Ciutat d'Inca 7 - 0
 2. Jovent Global Menorca 4 - 2 
 3. CB Sant Josep 2 - 5 
 4. CB La Salle Diablito Porto Pi  2 - 4 
 5. CB CIDE 1 - 5 
 
 
 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook