728 x 90Muro i Ciutat d'Inca líders en solitari

Grup 1

Duel entre els dos equips d'adalt entre el CTEIB i el Bàsquet Muro al grup 1 de la Lliga Instituto de Fertilidad que va finalitzar amb victòria del Bàsquet Muro per un resultat de 54 a 78. L'equip local va aguantar durant la primera part, però el conjunt dirigit per Bea Pacheco liderat per una gran Esther Morillo va distanciarse al marcador per aconseguir la victòria. 

Per la seva part, el Palacio de Congresos Ibiza - Pulsar iguala al CTEIB a la segona posició després de guanyar de forma clara a la pista del ADC Abogados Molinar per un resultat de 38 a 69

A l'altra jornada del grup el CB Binissalem es va emportar la victòria davant el Bàsquet Pla Ca Na Paulina per un resultat de 64 a 58. El partit va ser molt disputat i la igualtat va estar present durant tot un partit que va acabar amb la segona victòria del equip des Raiguer. 

 

 1. Bàsquet Muro 6 - 0 
 2. CTEIB  4 - 2
 3. Palacio de Congresos Ibiza - Pulsar 4 - 2
 4. Bàsquet Pla Ca Na Paulina 2 - 4
 5. CB Binissalem  2 - 4
 6. ADC Abogados Molinar 0 - 6
 

 

Grup 2

El Ciutat d'Inca segueix líder invicte després de guanyar al CB Sant Josep al seu pavelló per un resultat de 76 a 45. Per la seva part el club de Palma després de la derrota es mantè una sola victòria a la quarta posició.

Al duel per la segona plaça de la classificació del grup es va imposar el Jovent Global Menorca a la seva pista al La Salle Palma Diablito Porto Pi amb un resultat favorable de 89 a 77.

 

 1. Ciutat d'Inca 5  -  0
 2. Jovent Global Menorca 3  -  2
 3. La Salle Diablito Porto Pi 2  -  3
 4. CB Sant Josep 1  -  4
 5. CIDE  1 -  3
 

 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook