728 x 90Celebrada l'Assemblea General Extraordinària (06/03/2017)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha celebrat aquest matí a la Sala Polivalent de l'Edifici Antic Parc de Bombers de Palma la seva Assemblea General Extraordinària amb èxit de participació.

L'acte ha començat amb una introducció del president de la FBIB, Juanjo Talens, on ha remarcat "l'esforç i treball" de l'actual equip de feina durant aquests primers mesos de legislatura.

Tot seguit, ha presentat a la Junta Directiva i a l'equip de feina afirmant que s'està treballant amb l'objectiu d'aconseguir "un canvi de model que passa per la reorganització dels recursos humans" i que es cerca crear una estructura amb quatre eixos: "executiva, administració, esportiva i comunicació".

Aquesta línea de treball, segons ha anunciat Talens, ha suposat "la contractació des del mes de gener, de Maria Jaume, com a Cap d'Administració i de Juanan Serra com a Director Esportiu i des del mes de febrer de Jordi Riera, com a responsable de Comunicació". A més, també ha anunciat que la creació de la Direcció Executiva ha suposat la contractació de Pedro Terrassa i del propi Talens.

Durant la seva intervenció, Juanjo Talens, ha informat sobre la situació de la FBIB a Menorca i Pitiües sobre la que ha afirmat que "un deure és millorar la comunicació entre les seus de Menorca i Pitiüses amb Mallorca".

A més, també ha fet referència a altres punts succeïts durant aquests primers mesos de legislatura, com el canvi al Comité d'Àrbitres i les diferents accions portades a terme dins aquest col·lectiu, la posada en marxa del PDTIB, la valoració sobre la primera edició del Torneig Illes de Bàsquet, la relació amb les escoles municipals del IME, pla de formació, Dona Bàsquet, seleccions autonòmiques...

Per tancar la seva intervenció. Juanjo Talens, ha parlat sobre els punts a tractar en el futur proper de la FBIB, anunciant les eleccions al Comité d'Entrenadors, una revisió dels Estatuts, la creació d'una comissió delegada, l'impuls d'una comissió executiva i la redifinició dels productes FBIB amb l'objectiu de cercar sempre una FBIB "més transparent i propera".

Conflicte amb Baden:

Un dels punts de la intervenció ha estat per explicar la situació amb el proveedor de les pilotes oficials de les competicions FBIB, la marca Baden.

Sobre aquest punt, Talens ha afirmat que davant la sorpresa de les condicions de l'acord de la FBIB amb la marca i de fer comparativa amb acords similars que tenen altres territorials es cercaran alternatives millors a l'actual una vegada finalitzi el contracte actual.

Presentació de l'informe d'auditoria:

Durant l'assemblea d'avui s'ha presentat l'informe d'auditoria sobre els comptes de la FBIB durant els passats anys (estarà a disposició de tothom a la nostra pàgina web) i s'ha sotmès a votació la necessitat d'analitzar de manera més profunda i estudiar si tenen trascendència jurídica els fets que es mostren a l'auditoria.

La votació ha estat secreta i el resultat ha estat el següent:
20 vots - NO
10 vots - SÍ
2 vots - EN BLANC

Per tant, la decisió de l'Assemblea General Extraordinària ha estat que no s'enten necessari un examen més profund ni jurídic per saber si hi ha delictes o per si s'han de prendre mesures legals al respecte.

Intervenció de Pedro Terrassa, Vicepresident Econòmic:

Finalitzada la votació ha estat el torn d'intervenció del Vicepresident Econòmic de la FBIB, Pedro Terrassa, que ha informat de la situació en la que s'ha trobat l'actual Junta Directiva i de les primeres mesures que s'han pres amb l'objectiu de "créixer, fer coses, activitats i que la FBIB sigui més competitiva".

A més, s'ha mostrat satisfet amb els primers acords de patrocini aconseguits que segons ha anunciat, "suposen un ingrés directe de 20.000 euros" i que es treballa per seguir creixent en aquest aspecte.

També ha remarcat que un dels grans objectius de la FBIB és "crear una marca, donar força a una marca més moderna" i l'obtenció d'una millora de les condicions i serveis de l'assegurança mèdica".

Intervenció Juanan Serra, Director Esportiu:

Per finalitzar ha intervingut el Director Esportiu de la FBIB, Juanan Serra, proposant una nova competició de clubs 3x3, aprovada avui per assemblea, que serà voluntària per als clubs i començarà aquesta post-temporada.

Durant la intervenció Serra ha volgut remarcar "la comunicació amb els clubs", destacant la necessitat d'establir la necessitat d'un calendari d'activitats de tota la temporada.

També ha fet referència a l'àrea de formació, informant de la situació actual.

 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook