728 x 90Jornada 7 Trofeu Biel Hurtado (01/03/2017)

Nova jornada del Trofeu Biel Hurtado on el Ciutat d'Inca va perdre la seva condició de líder invicte després de perdre el seu primer partit de la fase a la seva pista contra el Ciutadella Super Diskont per un ajustat 73 a 74.
Malgrat la derrota, l'equip del Raiguer es mantè com a primer classifcat, però ara ho fa igualat amb un CD Alcàzar que va guanyar el seu partit de la jornada a la pista del CB Es Castell per un marcador de 97 a 102. Amb aquesta victòria els de Maó són es col·loquen com a colíders. 
Per la seva part, el CB La Salle Herramienta Balear es va imposar en el seu duel directe al Restaurant Can Torrat per un clar 88 a 70 i es mantè com a principal perseguidor dels líders de la competició amb només dues derrotes. L'equip de s'Arenal es queda a la quarta posició amb 3 derrotes. 
Al duel de la zona baixa, el CB Ferreries va aconseguir sumar la seva primera victòria de la fase imposantse al Jovent Alaior Coinga per 73 a 55. Amb aquest resultat l'equip d'Alaior es queda en solitari a la darrera poisició de la classificació sent l'únic equip que no ha pogut estrenar la casella de victòries. 
Classificació:

  1. Ciutat d'Inca 6 - 1
  2. CD Alcàzar 6 - 1 
  3. CB La Salle Herramienta Balear 5 - 2 
  4. Restaurant Can Torrat     4 - 3
  5. CB Ciutadella Super. Diskont  3 - 4 
  6. CB Pinta Es Castell  3 - 4 
  7. CB Ferreries 1 - 5 
  8. Jovent Alaior Coinga 0 - 6 


img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook