728 x 90Diari d'un Campionat d'Espanya - Dia 2 (04/01/2017)

Segona pàgina del diari dels àrbitres Illes de Bàsquet que ens representen al Campionat d'Espanya de Seleccions autonòmiques. Avui ens conta el seu dia, Carles Ferrer. 

El dia d'avuí ha estat especial. Era el nostre debut al campionat. Els nervis estaven a flor de pell i tots els companys estaven molt il.lusionats.

L'ambient i el bon rollo del campionat és palpable, encara que tothom vol guanyar, inclús noltros, els àrbitres.

Aquí esteim per fer feina, aprendre i millorar com a persones i col.legiats. Ens endurem cap a ses illes una experiència que contar als companys i podrem ajudar-los a que milloren dins de sa pista amb els coneiximents obtinguts gràcies a les xerrades dels tècnics de la FEB.

En el nostre cas, a l'infantil, tenim com a tècnics a Àngel de Lucas, Vicente Sanchís, Tony Pagán i n'Àngel Pérez. Al campionat cadet els tècnics són Pedro Rocío, Fran Alfonso, Miquel Àngel Palenzuela i Xavi Amorós.

Quan acabem els partits els tècnics, que han estat vegent el partit sencer, baixen al vestuari per a informar-nos d'allò que feim bé i del que hem de millorar.

Sa vera és que es notava que avui era el primer día. Els comentaris més freqüents han estat que estàvem nerviosos i que necessitàvem tranquilitzar-nos i que d'aquesta forma tot funcionaria millor.

Demà tenim una nova oportunitat per seguint millorant i formant-nos.

Gràcies a tothom per llegir-nos i pel suport que ens esteu donant des de ses illes.

Bona nit! Toca descansar!

 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook