728 x 90Reunió a la FEB de les federacions territorials

img

El president de la FBIB, Juanjo Talens, ha assistit aquesta setmana a Madrid, a la seu de la FEB, a la reunió amb la resta responsables de les altres federacions territorials. Ha estat una trobada profitosa on s'ha xerrat amb el president de la FEB, Jorge Garbajosa, de diferents qüestions com la situació econòmica de la Federació Espanyola de Bàsquet. Damunt aquest tema, s'ha exposat un pla de viabilitat a curt termini per evitar una situació concursal.

 

D'altra banda, desde la FBIB, s'ha agraït el discurs proper de l'actual Junta Directiva de la FEB cap a les Illes. A més a més, s'ha explicat que a Balears s'està executant una auditoria econòmica i una de recursos humans per conèixer de primera mà de quins mitjans disposam per millorar el bàsquet a la nostra comunitat.

 

Entre d'altres coses, s'ha xerrat també de la seu del campionat infantil i cadet de seleccions autonòmiques que encara està per definir, de les subvencions de la FEB a les territorials i s'ha anunciat la recepció d'una subvenció extraordinària del Consejo Superior de Deportes per iniciatives que vinculin la dona i el bàsquet.

 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook